Shipping policy

Expediere si Livrare

În ce orașe și țări puteți livra produsele?

În prezent, livrăm în toate orașele din România.

Care este timpul estimat de livrare?

Produsele sunt de expediate în termen de cinci (5) zile lucrătoare (București) sau cincisprezece (15) zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, în funcție de destinația dvs. Odată ce produsul este expediat pentru livrare, vă vom notifica.Timpul de livrare va fi comunicat in momentul expedierii  și v or varia in funcție de destinație.

Toate produsele sunt transportate și livrate folosind rețeaua proprie de livrare sau parteneri.

Deși încercăm să ne asigurăm că produsul ajunge la dumneavoastră în timpul de livrare comunicat, evenimente neprevăzute pot întârzia livrarea. În astfel de cazuri, vă rugăm să nu vă faceți griji și să ne contactați.

Există taxe de transport?

Percepem taxe pentru expedierile din afara Bucureștiului. Când introduceți un cod poștal în câmpul adresă, în timpul comenzii, sistemul vă va indica dacă percepem sau nu taxe pentru expedieri pentru adresa dvs.

Cum îmi urmăresc comanda?

Urmărirea comenzii nu este un serviciu incă disponibil online, dar vă vom ține la curent prin telefon și e-mail. De asemena, vă vom transmite codurile de livrare emise de partenerii noștri, in cazul in care vom asigura livrarea printr-un terț.

Recomandăm clienților să fie prezenți în momentul livrării pentru a verifica eventualele defecte de fabricație.